Platina Paul Witteman

Paul Witteman ontvangt Platina

Paul Witteman ontving zaterdagmiddag 10 december jl. in Boekhandel De Dominicanen te Maastricht een platina onderscheiding voor meer dan 25.000 verkochte exemplaren van Aangenaam Klassiek.

Witteman – journalist, presentator en liefhebber van klassieke muziek – is dit jaar ambassadeur van de Aangenaam Klassiek campagne 2016.
De  21ste editie van de jaarlijkse uitgave van de dubbel cd vol opnames van hoogtepunten uit de klassieke muziek, was binnen vier weken na de releasedatum (30 oktober) al meer dan 25.000 keer verkocht.

Paul Witteman werd in de voormalige kerk De Dominicanen,  inmiddels wereldbekend als boekhandel De Dominicanen, geïnterviewd door docent en muziekliefhebber Toine Sporken, over zijn  ambassadeurschap en zijn kennis van de klassieke muziek.
Daarna werd hij verrast door de Platina onderscheiding. Deze ontving hij uit handen van Henriëtte Zrour business manager Vereniging Klassieke Zaken en projectleider van Aangenaam Klassiek,

Voorgangers van Witteman als ambassadeur waren Lavinia Meijer, Iris Hond, Arthur en Lucas Jussen, Isabelle van Keulen en Tijl Beckand.

Speciaal voor deze editie schreef Witteman elf columns. Deze columns zijn gebundeld in een uniek boekje dat gratis verkrijgbaar is bij aankoop van de Aangenaam Klassiek 2-cd-box.

Witteman liet vervolgens in de Dominicanen aan het enthousiaste publiek horen waarom hij het belangrijk vindt om zich als ambassadeur op te werpen voor Aangenaam Klassiek.
“Het is een voorrecht om in deze rol zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met klassieke muziek“.