Mayte Levenbach – viool

Instore: 12:00  -13:00
15:00 – 16:00

Mayte LevenbachSchool: Sinds dit schooljaar zit ik in de vierde klas van het Segbroek College en heb ik vioolles van Julia Dinerstein.
Hobby’s: Ik zing graag en naast viool speel ik ook graag ukelele, piano en gitaar en ik luister altijd naar muziek in verschillende stijlen en vormen. De laatste tijd vind ik het steeds leuker om te lezen en ik vind het super om met vrienden/vriendinnen af te spreken.
Waarom viool: Toen ik drie jaar was, had mijn moeder vioolles. Omdat er geen oppas geregeld kon worden, gingen mijn zusje en ik altijd mee. Ik vond het altijd super mooi en ging er dan ook geregeld op dansen. Na 2,5 jaar zeuren mocht ik uiteindelijk zelf ook op vioolles!
Belangrijkste tijdens het muziekmaken: Dat de luisteraars genieten, meegaan in de wereld van de muziek en de emoties voelen van
het stuk.

Delen: