Aangenaam Klassiek Live

LIVE

Moet je horen…

Zaterdag 30 september a.s. klinkt er in veel winkels door heel Nederland live klassieke muziek!

Als onderdeel van de Aangenaam Klassiek campagne 2017 en de start van het muziekseizoen wordt er op deze bijzondere dag in de gespecialiseerde cd- en boekwinkels aandacht gevraagd voor klassieke muziek. De winkels zijn weer seizoensklaar met nieuwe posters, actietafels, veel nieuwe releases, geweldige aanbiedingen en veelal de mogelijkheid voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Vooraanstaande musici zoals cellisten Harriet Krijgh en Joachim Eijlander, violiste Noa Wildschut, het Ragazze Kwartet, het Busch Trio, accordeonist Vincent van Amsterdam, hoboïste Pauline Oostenrijk, pianisten Tobias Borsboom, Mitsuko Saruwatari, Yukiko Hasegawa en Jeroen van Veen, blokfluitisten Lucie Horsch en Erik Bosgraaf, bartiton Sef Thissen en het Orkest van het Oosten hebben al toezeggingen gedaan om op 30 september ergens in het land op te treden.
Uiteraard kunt u genieten van nog veel meer musici, veelbelovende conservatoriumstudenten en muziekschooltalenten.

Tijdens de Aangenaam Klassiek Live dag kunt u naast luisteren naar de prachtige muziek ook profiteren van veel speciale aanbiedingen. Klanten maken kans op een goodiebag bij aankoop vanaf € 25,-.
In deze goodiebag vindt u, naast veel informatie over klassieke muziek ook een unieke Aangenaam Klassiek Live cadeaukaart waarmee u kans maakt op € 100,- shoptegoed.

Check regelmatig de website www.aangenaamklassiek.nl/live voor updates van tijden, deelnemende musici en in welke winkel ze optreden. Een (voorlopige) lijst van alle deelnemende musici vindt u hier https://aangenaamklassiek.nl/live/artiesten/