Moet je horen…

Zaterdag 29 September a.s. klinkt er in veel winkels door heel Nederland live klassieke muziek!

Als onderdeel van de Aangenaam Klassiek campagne 2018 en de start van het muziekseizoen wordt er op deze bijzonder muzikale dag in de gespecialiseerde cd- en boekwinkels aandacht gevraagd voor klassieke muziek.
De winkels zijn weer seizoensklaar met veel nieuwe releases, posters, actietafels, geweldige aanbiedingen en veelal de mogelijkheid voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Vooraanstaande musici als Valentina Tóth, Charlotte Haessen, Enno Voorhorst, Caspar Vos, Lisa Jacobs, Joachim Eijlander, Vincent van Amsterdam hebben al toezeggingen gedaan om op 29 september ergens in het land op te treden.

Dit jaar werken we samen met het prinses Christinaconcours en Oorkaan. Finalisten zoals Mayte Levenbach, Niels Jacobs zullen u ook laten genieten van hun talenten.
Uiteraard kunt u genieten van nog veel meer musici, veelbelovende conservatoriumstudenten en muziekschooltalenten.

Tijdens de Aangenaam Klassiek Live dag kunt u naast luisteren naar de prachtige ‘live’ concerten ook profiteren van speciale aanbiedingen. Op die dag begint de Aangenaam Klassiek campagne met 40 zeer aantrekkelijk geprijsde cd uitgaven. Als winkelend publiek maakt U ook kans op een goodiebag bij aankoop vanaf € 25,-.
In deze goodiebag vindt u, naast veel informatie over klassieke muziek, ook een unieke Aangenaam Klassiek Live cadeaukaart waarmee u kans maakt op € 100,- shoptegoed.

Check regelmatig de website www.aangenaamklassiek.nl/live voor updates van tijden, deelnemende musici en in welke winkel ze optreden. Een (voorlopige) lijst van alle deelnemende musici vindt u hier https://aangenaamklassiek.nl/live/artiesten/